Forever Young

Demam !
Sunday, 26 June 2011 ? 0 Atashinchi ?
Huhh , demam ohh demam ,
disebup kan mandi hujan ari tuhh , trozz demam ! konon nyew nak romantik lha kann , tuptup , demam sudaaa , padan lha nan muke aku kann ? , myrol glea dahh larang , tapi , still degil nak jugak mandi hujan , harhar , best kodd , lame tak maen hujan , ceyhceyh , ngee~
Ary niyhh , 27 June 2011 haa , akuu tak pegy ckola , bestbest , bole lha online puas-2 kan ? , err , online llmea unn tak dea gunea , bkan ramay orunk online pom ean , amaklom lha rajen pegy ckola , -,-
Myrolmyrol , i misc you hunney , tadi dah dgaa sware you , but , maseh rindu llgy , tak puas dgaa sware you , huhh , ary niyhh tak dapatt lha nakk tgokkk mate you yang mnggodea tuhh kan ? , ngee , papea unn , xmao gatal okee ? , jelousjelous , harhar ,


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction