Forever Young

Azieraa -.-
Monday, 24 October 2011 ? 0 Atashinchi ?
Hawak awak , betol keh nak pindah nih ? keh awak main main ? Awak , jangan lha pindah wakk . Itee syunx awak . lepas nih kalau awak pindah , sure kitee susah nak jumpe . Haa tak jumpee langsong kodd . nanti kat dalam bas macamana awak ? katt sape itee nak story story wakk . Itee suke kawan nan wakk , dalam bas tuhh awak jehh satu kepale nan itee wakkss . Awak , try lhas pujok ayah awak tuhh , cakap lha awak tamaw pindah . time awak ckaps awak nak pindah katt iteee , syeass TERkejottt awak . bile engad balek apee awak ckaps ukhh , mzt aer mate nak mgalerrr waksss . Haa , macamana nan -Alid- pularkss awak ? awaks cakap macam tuhh pun itee dha sedeh . Nihhh kan pularkss -Alid- , orunk yunx mencintai awak , sayang awak , orunk yunx sentiase merindui awakss . Sekali lagii itee merayu katt awakss , jangan lhaas pindah ehh wak ? Try pujokkk ayah awak tuhh betol betol kayys darls . Itee bukan ape wakk , itee tamau khilangan kawan macam awakks , itee syunx awak sesangattt wakksss . banyak kenangan itee bsame wakksss . lepas awak ckaps awak nak pindahh ukh , itee nak nangess dah wakkss . sebups tuhh lha lepas awak ckapss ukh itee diam jehhh .
     try pujokkk ayah you balek okehh sayang ?      -iloveyousomuchbeibehh-   









Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction